Om Ugglans Bokklubb

Om Ugglans Bokklubb

Böcker är fantastiska…

Kontaktformulär längst ner

solängen-uggla-300x300För att de kan ta oss till ställen vi annars inte skulle besöka eller ge oss kunskap om nya saker. Ge oss en inblick i hur det var förr eller hur det skulle kunna vara i framtiden. De kan också ta oss till platser som bara finns i fantasin.

Det finns så mycket att välja på att vi många gånger behöver ta hjälp av varandra för att hitta och upptäcka, få nya perspektiv. Då kom tanken om en bokklubb upp.

Varför startar vi en bokklubb?

Plötsligt ställs man inför en hel mängd frågor – var, när, hur? Ska bokklubben vara lokalt förankrad och bara ett slutet sällskap? När ska vi ses och på vilket sätt. Det är så lätt hänt att vi som känner varandra sen tidigare visserligen har roligt ihop på våra träffar men får vi det där lite bredare utbudet, det större perspektivet, när vi är vänner som umgås för att vi har samma intressen. Problemet är förstås också att det blir ett slutet sällskap där böcker och tips inte kommer fler till del.

Så vad kan väl inte vara bättre för att samla allt det där som man vill ha, det breda perspektivet, möjligheten att dela med sig till fler, än på nätet? På en sida där vi kan dela vår passion för att läsa med så många fler än bara varandra.

Det är syftet med Ugglans Bokklubb

En bokklubb med medlemmar över hela Sverige, med skiftande erfarenheter och bakgrund men med ett gemensamt brinnande intresse för att läsa. Och med en lust att få dela med sig till fler än bara ett slutet sällskap.

På den här sidan finns något för alla. Från skönlitteratur till kokböcker och fackböcker, ja allt mellan himmel och jord. En sida som uppdateras allt eftersom vi hinner läsa och sedan berätta för dig om boken. För visst blir det mycket roligare om man kan dela med sig av en variation av läsvärd litteratur än att enbart hålla sig till en genre.

Så välkommen hit och ta för dig av vårt bokbord! Läs mer om oss medlemmar här

 

    Bevisa att du är människa genom att välja lastbil.