Churchill Documents Volume 1

Churchill Documents Volume 1 är ett komplement till första delen av den officiella biografin om Winston S. Churchills uppväxt. I denna utgåva finns hela dokument samlade att läsa i sin helhet, till skillnad från biografin där endast fragment och vissa delar ur dokumenten går att läsa. 

Boken handlar om Churchills dramatiska uppväxt med familjeproblem, tiden som officerskadett och resan till Kuba där Churchill bevittnade den spanska armens försök att besegra kubanska rebeller. I brev och dokument går att urskilja Churchills tidiga passion och drivkraft att konfrontera världen.

Churchill lämnade kvar hundratals brev och dokument, fler än någon annan statsman i modern tid. Detta gör det möjligt att idag få en unik inblick vilka tankar och känslor som rörde sig i en av vår tids största politiker. Volymen följer kronologiskt ordningen på den officiella biografin om Winston S. Churchill, dessa två böcker utgör tillsammans en helhet då det endast fanns utrymme för fragment av dokumenten och breven i biografin.

Beställ här hos BOKUS

  • 179kr
  • E-bok
  • Engelska